+32 2 452 54 54 Gratis verzending BE & NL vanaf € 60,-
Online bestellingen mogelijk vanaf € 20 bestelwaarde.
Fysieke winkel te Brussegem - België
In voorraad
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Zwilling Fresh & Save Vacuümdozenset, S/M/L / 3-delig, Kunststof, semitransparant-Grijs | 36804-003-0
Versheid met een druk op de knop
Het is geen gemakkelijke taak om voedsel langer te bewaren en tegelijkertijd vers te houden.
U moet uw bewaarde voedsel echt goed in de gaten houden, vooral wanneer u het in conventionele niet-vacuümcontainers of gewoon in kommen of op borden bewaart.
De FRESH & SAVE set van 3 kunststof bakjes helpt je de houdbaarheid van je eten te verlengen.
De innovatieve vacuümpomp sluit binnen enkele seconden af, met behoud van aroma's, vitamines en voedingsstoffen - luchtdicht en geurloos.
Uw opgeslagen voedsel en maaltijden blijven tot vijf keer langer vers in vergelijking met conventionele niet-vacuümbewaringsmethoden.
De extra lichte, maar toch onbreekbare opbergdozen in drie verschillende maten zijn bijzonder ruimtebesparend: ze stapelen perfect in de koelkast en vriezer.
Zoals alle Fresh & Save-producten in de plastic serie van ZWILLING, kunt u de maaltijden in de vacuümpot ten ook opnieuw opwarmen in de microgolfoven – vergeet gewoon niet om het vacuüm eerst te breken! Een absoluut voordeel van vacumeren: vriesbrand maakt nauwelijks nog kans, wat betekent dat u ook kleinere hoeveelheden kruiden en dergelijke kunt invriezen! En voor een perfect overzicht kunt u de QR-code op het deksel van de pot scannen en zo al uw etenswaren in de koelkast en diepvries opvolgen in de ZWILLING Culinary World App. Deze gratis app heeft ook een herinneringsfunctie. Zo weet u altijd wanneer u bepaalde etenswaren moet opgebruiken.
Kenmerken
Wij gebruiken cookies voor het goed functioneren van de website en het afstemmen van de inhoud naar uw persoonlijke voorkeur.
Gaat u verder op onze website? Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie? Lees onze cookieverklaring.