+32 2 452 54 54 Gratis verzending BE & NL vanaf € 60,-
Online bestellingen mogelijk vanaf € 20 bestelwaarde.
Fysieke winkel te Brussegem - België
Geen producten
Gelieve in te loggen of een account aan te maken
Geen producten
In voorraad
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
"Brasilia" koffiemolen Zassenhaus Natuur
Kenmerken
Versgemalen koffie verspreidt zijn geur in seconden. En het smaakt uniek goed, omdat het beduidend meer aroma heeft dan bonen die lange tijd zijn voorgemalen.
Met een hoogwaardige koffiemolen ben je goed op weg naar optimaal genieten.
De BRASILIA koffiemolen van Zassenhaus is met name geschikt als je grote hoeveelheden koffie vers wilt malen.
De molen van extra hard, gesmeed speciaal staal past zich aan uw wensen aan.
Je stelt eenvoudig de gewenste maalgraad in met de kartelschroef onder de hendel.
En als de prachtige beukenhouten molen niet in gebruik is, verspreidt hij nostalgische charme in uw keuken.
Gebruiksaanwijzing
Lees vóór ingebruikname van de molen de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door.
Voor het eerste gebruik
Reinig de molen door wat ongekookte rijst in de molen te doen en dit met middelfijne maalgraad instelling te malen.
Gebruik
Om de molen te vullen, open het bonenreservoir en plaats de gewenste hoeveelheid koffiebonen in het vak.
Sluit het bonenreservoir.
Plaats de koffiemolen op een vlakke ondergrond, houd deze met één hand vast en draai met de andere hand de slinger gelijkmatig en met lichte druk naar beneden, uitsluitend in de richting van de wijzers van de klok om de bonen te malen.Haal na het malen het gemalen koffie uit de opvangbak.
Tip: Maal alleen de hoeveelheid bonen voor onmiddellijk gebruik.
Instelling van de maalgraad
De maalgraad kan traploos worden ingesteld met de kartelschroef onder de slinger.
Draai de schroef met de klok mee voor een grovere maalgraad, en tegen de klok om en fijner maalgraad te krijgen.
Reiniging
Reinig de molen regelmatig, zoals beschreven onder "Voor het eerste gebruik".
De rijst maakt vetten en resten uit het maalwerk los.
Verwijder resten van gemalen koffie met een zachte borstel.
Reinig de molen met een zachte, vochtige doek zonder agressieve schoonmaakmiddelen.
Wij gebruiken cookies voor het goed functioneren van de website en het afstemmen van de inhoud naar uw persoonlijke voorkeur.
Gaat u verder op onze website? Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie? Lees onze cookieverklaring.